:)

:)

Friday, 12 August 2011

Syukran jiddan shbt2ku.. :)Bismillahirrahmanirrahim..
Dengan Nama Allah yg Maha Pemurah lg Maha Penyayang..
teman2 serumahku :)

family alis^crew :)

rakan2 sekelas :)

Sbg coretan permulaan blog yg tidak seberapa ini..umi ingin menulis tentang nilai persahabatan dan betapa besarnya erti memiliki sahabat2 yg sgt memahami dan sentiasa membntu diri ini dlm mengharungi liku2 kehidupan..sbg seorg muslimah,,pelajar,,da’ie,,dan hamba Allah..
Shbt2 ibarat keluarga kedua kita tika berjauhan dari keluarga kerana menuntut ilmu..syukur ke hadrat Allah SWT..yg mengurniakan kpd diri ini sahabat2 yg soleh & solehah,,sentiasa mengingatkan kea rah kebaikan,,dan mengingatkn tntg tggungjawab sbg pelajar dn muslimah..
Special appreciation for mazni,,afiqah,,mahfuzah,,Julia,,ayu,,shbt2 umi dari program Kumpulan Teknikal Jepun (KTJ)..  uhibbuki fillah fiddunya wal akhirah..syukran jiddan atas segala perhatian dan bntuan dari kalian..moga sentiasa berada dlm rahmat Allah..:)
Juga tidak lupa buat teman2 serumah umi..Ekin,,Eeda,, dan ati..bersyukur dpt mengenali kalian..memasak,,mengemas,,study,,trlelap kat meja study,,mop lantai,,celebrate birthday,,dn semua2 yg kita lakukan bersama..akan sentisa segar dlm ingatan..:)
Buat shbt2 sekelas..yana,syidah,alfa,jia yie,cah,iqlima,su kwan dll..syukran jazillan..kalian bnyk mmberi smgt utk terus berusaha dlm pelajaran..hari2 yg dilalui terasa indah dan ceria dgn gelak tawa dan gurauan kalian..:)
Dan,,buat shbt2 lain juga yg xdpt umi nyata kn semua nama d sini..  ‘asif ye..moga tautan ukhuwah ini sentiasa dalam peliharaan Allah..insyaAllah..amiiinn..
Setakat ini dulu……….
Akhir kalam,,jazakumullahu khairan kathira..lailah saidah..

No comments:

Post a Comment